Black label

Extra virgin olive oil

ITALIAN

Black Label

Only from olives grown, harvested and processed in Italy.

Extra virgin olive oil - ITALIAN - Black Label
Purchase:

INTENSITY
Territorio Grada orientale Scopri di più
Grada orientale
 
PAIRINGS

The Black Label extra virgin olive oil is particularly suitable for using raw, it is ideal for seasoning carpaccio, bruschetta, salads, soups, pulses and artichokes and for use in all the most flavourful dishes.

PAIR IT WITH

Artichokes

slide image

PAIR IT WITH

Pizza, bruschetta and foccacia

slide image

PAIR IT WITH

Grilled vegetables

slide image

AWARDS AND ACKNOWLEDGMENTS

23-03-19

16° CONCORSO OLEARIO INTERNAZIONALE AIPO D'ARGENTO

ITALIANO FRUTTATO LEGGERO

PRIMO CLASSIFICATO

ETICHETTA NERA

Extra virgin olive oil is the wonder that comes from the olive
Italian black label

Pairs well with:

Vegetables, bruschetta, pulses, soups, red meat.

SUGGESTED USE:

Raw (it can also be used during cooking).

TERRITORIO

Grada orientale

L’olio extravergine di oliva Garda DOP Orientale è prodotto sulla sponda veronese del Lago di Garda, ed è estratto prevalentemente dalla varietà di olive “Casaliva”, tipica della zona.

PERCHè EXTRAVERGINE

L'Extravergine è la meraviglia che viene dall'oliva. Per fregiarsi di questa classificazione, il nostro olio deve essere ottenuto tramite processi meccanici a freddo, senza alcuna raffinazione, e deve rispondere a determinate caratteristiche organolettiche che includono colore, odore e consistenza, nonchè un basso tasso di acidità.